Co by jste uvítali na těchto stránkách?

Datum
Vložil
Titulek

NHL Patch 1.02

Tak byl vydan novy patch, ktery by toho mohl hodne opravit. Vase zkusenosti s patchem muzete psat sem. Ma prvni je, ze se daleko vice vylucuje za napadeni hrace bez puku. Navic se vylucuje dale i v pripade, ze 2 hraci jiz sedi na trestne. Myslim si, ze je to pozitivni vec.

Datum
Vložil
Titulek

Re: NHL Patch 1.02

no budem si muset dávat větší pozor na vyloučení, hrál sem z dusankem a shifem a glitch zpoza branky padl jen jeden,ovšem střela z pravé strany z nápřahem zůstává stále stejně účinná.můj názor je že to vylučování trochu přehnali.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: NHL Patch 1.02

Tak musim teda zmenit nazor. Ta vylouceni jsou otresna! Jit si sednout za zapas 10krar je opravdu moc. Tzn. Bud se preorijentujeme na bezkontaktni hokej nebo EA vyda novy update.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: NHL Patch 1.02

S poza mi to tam hážou o stošest!!! 10 vyloučení je průměr!!! Ale co je nejhorší, že kombinuju jak ..... dotukávám do prázdné a vždy tyčka nebo vedle, tohle dlouho nevydržím!!!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: NHL Patch 1.02

no vidíte já dnes dal dušanka 10:6,ondru 6:1 a nad majklem 5:4,těch vyloučení je opravdu moc,ale zbytek mě asi pasuje. samozřejmě,že zítra můžu dostat od těchto skvělejch hráčů na prdel já,ale dnešek a první kontakt s patchem spokojenost!!!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: NHL Patch 1.02

mi osobně patch tak moc nevadi no jen to chce se omezit od tvrdosti což dokažu např.včerejši zapas se Snackem ktery jsem prohral tak prvni vyločeni přišlo až ve 2 třetině a celkově 5 to neni tak strašne a s Housem 7 a nějakym finem 4 vyloučeni což neberu za tragedii takže patch hodnotim ani ne dobře ani ne špatně taky normal u mně

Datum
Vložil
Titulek

Re: NHL Patch 1.02

najprv som sa tešil, že zmiznú pripečené góly zboku, keď si brankár nevedno prečo lahol (asi si myslel, že už je po zápase a chcel si zdriemnuť). a to vylučovanie! 16 vylúčení za zápas je moc! a to si celkom dávam majzla! ako mám dočerta niekoho odstaviť od puku, keď nesmiem dať telo, zdvihnúť hokejku, ani vyraziť súperovi puk od hokejky???? trochu ma sralo, že v predošlej verzii, pri súboji dvoch hráčov, keď ani jeden z nich ešte nemal puk v moci sa často stávalo, že som dostal kros a súper sa zmocnil puku. tak to zmizlo, ale radšej to, ako toto! tento pač je šit!!!

Datum
Vložil
Titulek

platba

Zdar House, Prosím ještě mi objasni, nemám problém ti zaplatit, tvé stránky a organizace turnajů je přímo skvělá spolu s rehocem asi vůbec nejlépe organizovaná a aktualizovaná co jsem našel na netu. Stránky jsou dobře přehledné. Možná zvaž možnost, aby se každý mohl přihlásit pod svým ID, nebo ti sem začnou psát do diskuze nesmysli, pod jakýmkoliv jménem.
Tak k té platbě nyní hraju tvůj první turnaj napiš mi kolik ještě turnajů budu hrát, jak zaručíš, že se vždy budu moci přihlásit, že nebude plno ? Celkem se snažím být k dispozici, bohužel neumím si však naplánovat dopředu v kolik přesně budu hrát neboť pracuji dlouho do odpoledne a jsem ženatý ze závazky :-). Takový be a pro je pro mě nedosažitelný.
Ještě poslední věc místo určování stylu hry by chtělo rozebrat zápas, který se špatně hraje hra se trhá.

Datum
Vložil
Titulek

Re: platba

1.Prihlasovani pod ID zatim nepujde.
Stranky vznikaji na domene webnode pomoci jejich sablon a tam zatim tato moznost neni. Zato umoznuji prakticky jakoukoliv editaci bez jakehokoliv softwaru, pouze pres www prohlizec. To mi umoznuje jednoduse a rychle delat aktualizace. Takze ma to sve vyhody i nevyhody. V tomto smeru prevahuje vyhoda rychle moznosti aktualizace. Ve vyhledu maji, ze by tuto funkci chteli implementovat, uvidime.
2.Pocet turnaju jsem odhadnul v pravidlech. Pri prumerne delce 20 dnu na turnaj to vychazi cca na 7 turnaju. Navic verim, ze se timto opatrenim delka turnaje zkrati. Plno nikdy nebude. System turnaje mohu vzdy prizpusobit situaci (napriklad moznost vyberu jednoho tymu dvakrat). Kazdy platici bude mit zajistenou ucast, pokud se do turnaje prihlasi.
3.Taky jsem zenaty se zavazky ;-) Pokud budes hrat ve stejnem tempu jako do ted, tak je to v pohode. Be a pro se ted ucime, kazdy den kolem 20 hodiny v satne naseho klubu. Vice v sekci Be a Pro.
4.Trhani zapasu - me se to jeste nestalo. Navrhuji zkusit odehrat zapas pozdeji. Pokud mate nejaky jiny napad, napiste.
PS: Diky za uznani.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: platba

snad ti zítra už zaplatím, poštěvačka mi přinesla poštovní poukázku typ C a to bys musel pro ty prašule osobně na poštu.

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma! Webnode