Co by jste uvítali na těchto stránkách?

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: jakmám s vámi hrát přes net?

Je to jednoduche. Soupere si pridas do Friends. Pak kdyz je online, tak se domluvite a sejdete se v hale Evropa. (V Online menu, komunita, haly, pak listujes pomoci tusim R1 doprava az se v seznamu objevi Evropa). Tam kliknes krizkem na soupere a das pozvat do hry. Pokud te vyzve souper, tak se ti to zobrazi dole na obrazovce. Ty pak stisknes R3 (joystick zmacknes), zobrazi se ti stranka s hrou a ty ji opet krizkem prijmes. Tot vse.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: jakmám s vámi hrát přes net?

díky!!! už jsem se včera zaregistroval a v pondělí ti pošlu hned peníze

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: jakmám s vámi hrát přes net?

Chci se jen zeptat, kde si mám vás uložit jako přátelé? Jestli na netu v EA sports a nebo někde na playstationu ve hře?

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: jakmám s vámi hrát přes net?

Musis si nas pridat v playstation, posledni polozka vpravo, tam je tusim add friend. Zadas tam treba muj PSN id HouseGregoryMD a pockas, az ti to potvrdim.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: jakmám s vámi hrát přes net?

Už vás tam mám všechny díky! Teď do toho 4 turnaje se mohu přihlásit? A kde? Chtěl bych ho moc hrát!

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jakmám s vámi hrát přes net?

No me sis teda jako Friend nepridal. Ja ti vcera poslal zadost o pridani a ty si ji zatim nepotvrdil! 1.Aby si mohl hrat, pridej si me do friend. Pak budeme resit zbytek.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jakmám s vámi hrát přes net?

už už tam jsi:-))

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jakmám s vámi hrát přes net?

Super. Jestli teda chces stihnou dalsi turnaj, posli v pondeli penize a potvrd, ze chces hrat.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jakmám s vámi hrát přes net?

Tak super! Zitra ti je poslu!!

Datum
Vložil
Titulek

Tohle jsem nezvlád.

Asi plno vás to zajímat nebude, ale chtěl bych objasnit své jednání po prohře s Housem. Nejprve se ke mě dostal tým San Jose a to jsem vybíral až jako osmý, podle mě je to jeden z nej týmů pak jsem se štěstím vyhrál základní skupinu, další skupinu jsem měl štěstí na soupeře a hlavně při hře, skončil jsem druhý to ještě šlo, Tomino mě přejel na plné čáře, můj nastávající soupeř měl být ze skupiny F kde byli jen lepší hráči než já, Marchelo chytil krizi, Kucoo se stává televizní hvězdou:-) takže jsem osmifinále vydřel se Sorbicem, a pak přišlo čtvrtfinále s Hosem, byl to super hokej nahoru dolu, oba jse pořát útočili i když jsme byli právě ve vedení, žádné betonování, a jak už House napsal 2min. před koncem můj vlastnák úplně zmatenej, jen jsem chtěl jet s hráčem dopředu nic nemačkal a stějně mi tam padl a těšně před koncem mě House přečíslil 2 na 1, perfektně sehraný one-timer a nad ležícím brankářem skoroval jak by úplně bez nervů gol padl 14,6sec. před koncem zápasu, nezbývá mi než pogratulovat, byly to nervy od začátku do konce, ale ty moje bohužel poslední dvě minuty nevydržely. Tento turnaj jsem bral jako souhru náhod která mě měla vynést mezi nejlepší čtyřku do které se za normálních okolností nemám šanci dostat, no možná někdy pokud by se turnaje zúčastnili pouze čhráči:-))). Snad už jsem to rozdýchal takže lets go, díky jistým hráčům za podporu.

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.