Co by jste uvítali na těchto stránkách?
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | House - admin |
Titulek | Re: výběr týmu |
V tomto smeru to neminim komplikovat. Proste ti nejslabsi si vyberou prvni. Zapasy jsou pak mnohem vyrovnanejsi. Pokud se podivam na vysledky, tak ti nejlepsi rozhodne nejak netrpi.
A jestli se budeme bavit o ME klubu, tak tam to az takove zvyhodneni nebude. Co se tyka nalosovani do skupin, o tom musim jeste popremyslet, ale byl by to ten samy zpusob jak jsem pouzil ted. Tzn. v kazde skupine zastoupeni hraci od nejhorsich po nejlepsi.
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | ondra83 |
Titulek | Re: Re: výběr týmu |
právě výběr týmů může být pro některý věčný téma,ale pokud se ted uskuteční turnaj ME tak to bude jedno,tam je víc týmů dobrých,a myslím že nebude nikdo z výhodněnej...
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | House - admin |
Titulek | Re: Re: Re: výběr týmu |
Je mozne ze to bude pro nektere vecne tema, ale neumim si predstavit, ze by slabi hrali se slabimi tymi a silni se silnymi. To by to nikoho nebavilo, teda me ne. Proto moc nemusim dlouhodobe ligy. Velka skore, hra o nicem, vysledky zname dopredu. Toto je ma filozofie, musel jsem pro to udelat docela dost, zjistit profily, najit u kazdeho Rank Points.
O vsem muzeme diskutovat, ale o tomto prozatim ne, to si zatim nenecham vymluvit :)
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | majkl180318 |
Titulek | napad |
ja bych byl pro byl mistrovstvi evropy klubu něco jak letos liga mistru ale srim rozdilem žeby byli skupiny 4 po 4 tymech a skažde skupiny postoupili 3 tymy do nadstavby kdy by byli 2 skupiny po 6 tymech a s toho by postoupili prvni čtyři do čtvrtfinale atd
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | House - admin |
Titulek | Re: napad |
Taky bych to videl na Mistrovstvi Evropy klubu. System by se zvolil dle poctu prihlasenych hracu. Co na to ostatni?
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | Rosafi |
Titulek | Re: Re: napad |
Já sváma souhlasím, kdyby nás bylo doopravdy 24 tak by to mohlo být jak psal Majkl, bylo by to super.
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | ondra83 |
Titulek | Re: Re: napad |
Mistroství světa klubů to se mě moc líbí tenhle návrh,i zpusob hrani co se týče skupin atd....dobrá myšlenka
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | KUCOO |
Titulek | Nový turnaj |
Tak ja by som mal 2 návrhy jeden by bol urobiť turnaj iba z klubov v Europe lebo inak by kazdy hral s teamom z NHL a takto ked to budu iba europske teamy tak to bude zaujimavejsie!!No a ten druhy- mne by sa asi viac páčil SVETOVY POHARE a bolo by to asi tak že teraz čo hráme tie Staroročné MS tak by sa kvalifikovalo iba tých prvých osem mužstiev čo postúpia zo skupiny a môžu si vyberať v takom poradi ako skončili na týchto MS hralo by iba 8.mužstiev myslím že to bude féér
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | House - admin |
Titulek | Re: Nový turnaj |
ad1) Mas pravdu, taky by se mi to libilo, neco jako Mistrovstvi Evropy nebo Liga mistru s Evropskymi celky.
ad2) Svetovy pohar by mel byt spravne o 8 tymech to mas pravdu, ale to nemohu udelat. Snazime se do toho zapojit co nejvice hracu, tzn. jsem pro Svetovy pohar - tzn. neco jako MS, s pravidly z NHL, ale hold se bude muset udelat system vice skupin, aby si kazdy zahral.
Otazkou je ktery turnaj udelame drive.
A myslim ze system vybirani tymu podle zkusenosti hracu se osvedcil. Napr. ty kdyby si mel proti me hrat s dobrym tymem, tak bych vzivote neuhral tak dobry vysledek. Takto maji i slabsi hraci sanci.
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | Rosafi |
Titulek | Nový turnaj |
Pánové, tak hlasujte do ankety, jak má admin rozhodnout, když se neumíme sami rozhodnout.