Co by jste uvítali na těchto stránkách?

Datum
Vložil
Titulek

navrh

ještě bych mnněl možna se to bude zdat hloupe ale ted mně jen tak napadlo po každym turnaji odehranem davat nějake body prostě a jednoduše udělat něco podobne jak je třeba taky v tenise Atp žebřiček nebo jak je Euro hockey tour a pak by napřiklad po mněsici by vznikl celkovy vitěz časem by jsme mohli udělat nějaky bank stačilo by třeba kdyby každy dal 50kč a vitěz by mněl neco za to připominam je to jen taky navrh do budoucna v nějakym takym podobnym smyslu

Datum
Vložil
Titulek

Re: navrh

Dobry navrh. Po prvnim turnaji zpracuji zebricek zucastnenych hracu. System bude nasledujici. Cim vice hracu se v turnaji zucastni, tim vice bodu dostane vitez. Pocitat se bude smerem odzadu po jednom bodu. S tim, ze prvni 3 mista budou jeste lepe hodnoceny (tzn. navic dostane 3.+1bod, 2.+2body, 1.+3body). Tzn. mame-li ted 12 hracu, posledni dostane 1 bod, 11.-2b, 10.-3b,atd. az 4.-9b, 3.-11b, 2.14b, 1.-18b.
Co se tyka nejakeho zapisneho, to je vec diskuze. Jsem tomu otevreny, ale zalezi to na tom, jak se k tomu vyjadrite.

Datum
Vložil
Titulek

turnaj

Su rád že tyhle stranky vznikly protože hrát ligu je moc zdlouhaví a víc se tam čeká než hraje,proto sem uvítal tyhle turnaje který sa dají odehrát za pár dní a hlavně se hraje a nečeká se pořád na něco,už se těším na další turnajek zřejmě mistrovství evropy klubů, super.....

Datum
Vložil
Titulek

Re: turnaj

Jj ondro mas pravdu porad se na neco ceka ja treba dodnes cekam na tvoji odpoved psal jsem ti asi 4 krat na ps3 a ty jsi nebyl schopen ani jednou odepsat jestli v tom budes pokracovat i tady a domluva s tebou bude stejna tak potez panbuh ja na tvuj dotaz odpovedel hned ale u tebe to neni asi podstatne zaobirat se kazdym no v kazdem pripade nemam moc radost ze jsem na tebe zde narazil kvuli takovym jak jsi ty pada treba liga michala drtiny na prdel cau

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: turnaj

sorry neš sem vubec přišel na to že se dá psat s ps3 tak tě to vymotalo,omlouvam se ale myslím si že pokud narážíš na ligu tak mám už davno všechno odehrano a o pět se čeká,a tady mám krom 1 zapasu kterej odehraju během hodiny taky vše.jinak se měj hezky a sorry

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: turnaj

Ok Ondro kazdy ma dostat druhou sanci omluvu beru snad se s tebe vyklube solidni chlapik a rad si stebou zahraji cau

Datum
Vložil
Titulek

2. turnaj

Jsem rad, ze se konecne zacalo diskutovat. Dneska chci mit rozhodnuto o turnaji, zatim to vypada na ME klubu. System bude upresnen podle poctu hracu. Bude zameren na to (tak jak u soucasneho turnaje), aby i ti nejhorsi odehrali vice zapasu, nez jenom ve skupine, ze ktere vypadnou.

Datum
Vložil
Titulek

Evropsky Turnaj

Zdravim vsechny
Ja souhlasim s Majklem navrhnul dobry herni system

Datum
Vložil
Titulek

Re: Evropsky Turnaj

zaregistruj se, nejsi-li tu pod jinym jmenem.

Datum
Vložil
Titulek

výběr týmu

Mě napadlo že by sme nějak udělali jako by los s klobouku,udělali by se čísla podle počtu hráčů a každej by si klikl na jedno číslo a ten tým by mu připadl,at není nikdo s výhodněnej a ti lepší hrači netrpí se slabým týmem,ale nevim jak udělat pořadí losu,o pět podle rank points,a nebo spůsobem kdo dřív přijde :-) pokud by se hrál evropskej turnaj tak není problem,tam je vyrovnaných týmů hodně,ale myslel sem to spíše na turnaj s národáky...

<< 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarma Webnode