Co by jste uvítali na těchto stránkách?
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | majkl180318 |
Titulek | navrh |
ještě bych mnněl možna se to bude zdat hloupe ale ted mně jen tak napadlo po každym turnaji odehranem davat nějake body prostě a jednoduše udělat něco podobne jak je třeba taky v tenise Atp žebřiček nebo jak je Euro hockey tour a pak by napřiklad po mněsici by vznikl celkovy vitěz časem by jsme mohli udělat nějaky bank stačilo by třeba kdyby každy dal 50kč a vitěz by mněl neco za to připominam je to jen taky navrh do budoucna v nějakym takym podobnym smyslu
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | House - admin |
Titulek | Re: navrh |
Dobry navrh. Po prvnim turnaji zpracuji zebricek zucastnenych hracu. System bude nasledujici. Cim vice hracu se v turnaji zucastni, tim vice bodu dostane vitez. Pocitat se bude smerem odzadu po jednom bodu. S tim, ze prvni 3 mista budou jeste lepe hodnoceny (tzn. navic dostane 3.+1bod, 2.+2body, 1.+3body). Tzn. mame-li ted 12 hracu, posledni dostane 1 bod, 11.-2b, 10.-3b,atd. az 4.-9b, 3.-11b, 2.14b, 1.-18b.
Co se tyka nejakeho zapisneho, to je vec diskuze. Jsem tomu otevreny, ale zalezi to na tom, jak se k tomu vyjadrite.
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | ondra83 |
Titulek | turnaj |
Su rád že tyhle stranky vznikly protože hrát ligu je moc zdlouhaví a víc se tam čeká než hraje,proto sem uvítal tyhle turnaje který sa dají odehrát za pár dní a hlavně se hraje a nečeká se pořád na něco,už se těším na další turnajek zřejmě mistrovství evropy klubů, super.....
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | paja1971 |
Titulek | Re: turnaj |
Jj ondro mas pravdu porad se na neco ceka ja treba dodnes cekam na tvoji odpoved psal jsem ti asi 4 krat na ps3 a ty jsi nebyl schopen ani jednou odepsat jestli v tom budes pokracovat i tady a domluva s tebou bude stejna tak potez panbuh ja na tvuj dotaz odpovedel hned ale u tebe to neni asi podstatne zaobirat se kazdym no v kazdem pripade nemam moc radost ze jsem na tebe zde narazil kvuli takovym jak jsi ty pada treba liga michala drtiny na prdel cau
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | ondra83 |
Titulek | Re: Re: turnaj |
sorry neš sem vubec přišel na to že se dá psat s ps3 tak tě to vymotalo,omlouvam se ale myslím si že pokud narážíš na ligu tak mám už davno všechno odehrano a o pět se čeká,a tady mám krom 1 zapasu kterej odehraju během hodiny taky vše.jinak se měj hezky a sorry
———
Datum | 02.01.2009 |
---|---|
Vložil | paja1971 |
Titulek | Re: Re: Re: turnaj |
Ok Ondro kazdy ma dostat druhou sanci omluvu beru snad se s tebe vyklube solidni chlapik a rad si stebou zahraji cau
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | House - admin |
Titulek | 2. turnaj |
Jsem rad, ze se konecne zacalo diskutovat. Dneska chci mit rozhodnuto o turnaji, zatim to vypada na ME klubu. System bude upresnen podle poctu hracu. Bude zameren na to (tak jak u soucasneho turnaje), aby i ti nejhorsi odehrali vice zapasu, nez jenom ve skupine, ze ktere vypadnou.
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | Mates_Czech_1988 |
Titulek | Evropsky Turnaj |
Zdravim vsechny
Ja souhlasim s Majklem navrhnul dobry herni system
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | House - admin |
Titulek | Re: Evropsky Turnaj |
zaregistruj se, nejsi-li tu pod jinym jmenem.
———
Datum | 01.01.2009 |
---|---|
Vložil | ondra83 |
Titulek | výběr týmu |
Mě napadlo že by sme nějak udělali jako by los s klobouku,udělali by se čísla podle počtu hráčů a každej by si klikl na jedno číslo a ten tým by mu připadl,at není nikdo s výhodněnej a ti lepší hrači netrpí se slabým týmem,ale nevim jak udělat pořadí losu,o pět podle rank points,a nebo spůsobem kdo dřív přijde :-) pokud by se hrál evropskej turnaj tak není problem,tam je vyrovnaných týmů hodně,ale myslel sem to spíše na turnaj s národáky...