Co by jste uvítali na těchto stránkách?
Datum | 06.01.2009 |
---|---|
Vložil | Snack72 |
Titulek | Re: Re: Re: Re: Re: pomoc s připojením |
hru opatchovanou mám,jinak to nepustí na servery. vidím,že je nás už teda víc:(musíme to nějak pořešit. já osobně taky do domácí sítě nemůžu hrabat:(možná nastavení modemu,který mám i ADSL+WiFi,ale to pokud nevím jak nezvládnu
———
Datum | 04.01.2009 |
---|---|
Vložil | empiK78 |
Titulek | Prihlaseni |
Protoze tu neni vyhledavani, tak se zeptam. Jsem jenom slepej nebo tu nikde neni prihlaseni, ale jen registrace?
———
Datum | 04.01.2009 |
---|---|
Vložil | House - admin |
Titulek | Re: Prihlaseni |
Je zde registrace, aby se ti zalozila tva hracska karta, coz je podminkou k tomu, aby ses mohl ucastnit turnaju, abychom vedeli, kdy byvas pritomen a abych te mohl kontaktovat pres email, kdyz by si byl delsi dobu nepritomen.
Prihlaseni zde neni, protoze server na kterych tyto stranky delam to nepodporuje.
———
Datum | 02.01.2009 |
---|---|
Vložil | House - admin |
Titulek | Body za turnaj |
Jeste se vratim k tem bodum. Za nejlepsi utok v zakladni skupine bude +1 extra bod, nejlepsi obrana +1 extra bod. Mate-li jeste nejake navrhy, jake extra oceneni by mohlo byt, piste. Podminkou je, ze musi vsichni mit stejnou sanci na to dosahnout.
———
Datum | 02.01.2009 |
---|---|
Vložil | Rosafi |
Titulek | Jen návrh |
Ty rank body se mi zdají taky hodně zmatený - nespravedlivý, nechat si dat pár debaklů a jsem na nule, co by jste řekli na to dělat výběr týmů do turnajů podle těch bodů, které se tady mají začít počítat, tedy podle umístění v minulých turnajích.
———
Datum | 02.01.2009 |
---|---|
Vložil | House - admin |
Titulek | Re: Jen návrh |
Dle meho nazoru nejlepsi mozny zpusob.
Podle poradi hracu tady na strankach by se to mohlo zacit delat od 3. turnaje. Ale nic neslibuji, je tady totiz vzdy problem nove prichozich hracu. Tzn. zatim plati system, jak jsem ho nastavil.
———
Datum | 03.01.2009 |
---|---|
Vložil | CasperCZ |
Titulek | Re: Jen návrh |
Zdravim všechny,souhlasim s Rosou...výběr týmu podle počtu bodu za uplynule turnaje...
———
Datum | 02.01.2009 |
---|---|
Vložil | ferenko73 |
Titulek | rank points |
nazdar páni.
mohol by mi niekto povedat za čo sa dostávajú tie rank points?
mal som 71 a teraz som pozeral a mam 1 a to iste ondro83, tiež ma len 1.
ked som pozeral napriklad majkla ten tam ma vyše 700.
velmi by ma to zaujimalo.
dik
———
Datum | 02.01.2009 |
---|---|
Vložil | House - admin |
Titulek | Re: rank points |
Precti si FAQ v online hre. Tam je to vysvetleno. Pokud jsem to dobre pochopil, tak tyto body ziskavas nebo ztracis, kdyz hrajes online hodnocene hry proti souperi. Za vyhru body dostanes, za porazku se ti naopak odectou. Pokud porazis soupere, co ma techto bodu vice nez ty, tak se ti pricte vice bodu. Pokud naopak prohrajes s nekym, kdo je o hodne horsi nez ty, odecte se ti hodne bodu. Minimum bodu je 0.
———
Datum | 02.01.2009 |
---|---|
Vložil | ferenko73 |
Titulek | Re: Re: rank points |
dik moc