Co by jste uvítali na těchto stránkách?

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: CasperCZ a empiK78

Ok, jinak tady bude jeste Opravna skupina, takze se snaz tu byt v nedeli.

Datum
Vložil
Titulek

dodatek

A to mi jeste kolega house po PS vyhrozuje ze kdyz odstoupim tak mam pry u neho na webu zavrene dvere no jsem z toho paf sakra v jake dobe to zijem

Datum
Vložil
Titulek

Re: dodatek

Urazet a nadavat si opravdu nenecham. Takze paja1971 sam ukoncil ucinkovani v turnaji a ja ho vyskrtavam z tohoto webu. Dostal sanci vzit sve rozhodnuti zpet, misto toho me opet pocastoval nadavkami. Takze z duvodu toho, ze marni moji praci, ma dvere do dalsich turnaju zavrene. Zijeme v demokracii a toto je me svobodne rozhodnuti. Pokud v budoucnu neprijde s omluvou, turnaje mnou poradane si uz nezahraje.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: dodatek

lzes ekni jedinou nadavku kterou jsem te pocastoval??jsi ponekud ubohy

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: dodatek

Cituji z jeho zprave na ps3: "ses posral nebo co ty majiteli web stranky"

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: dodatek

jj tak to jsem opravdu napsal a ted kde je ta nadavka ??co?? a to opakovane ??

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: dodatek

Opakuji a cituji ze sveho prizpevku vyse: "Urazet a nadavat si nenecham" Vzdyt ty v tom pokracujes i zde v diskuzi. Toto je posledni prizpevek, na ktery ti odpovidam. Po nejake dobe, (az si to tu vsichni prectou), budou tve prizpevky premisteny a zarazeny do zvlastni nove kategorie: "Kuriozity a odstrasujici pripady pro nove uzivatele"

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: dodatek

jj je mi jasne ze jsme kazdy uplne jinde do te kategorie patris ty ale o uz je jedno jsi pro me jedno velke zklamani cus

Datum
Vložil
Titulek

Re: dodatek

ale dost jiz jak jsem jiz psal omlouvam se vsem hracum je mi to lito ale verte ze housemu jsem v zadnem pripade nenadaval nevim proc tohle pise o co mu jde nechapu navic jak on pise opet pocastoval nadavkama neni to od neho pekne a uz vubec uprimne ale jiz vas nebudu prudit zdarec

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: dodatek

Dukaz jsem uvedl vyse.

<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarma Webnode